'PRIVEBEZOEKEN' KONINGIN ONGRONDWETTELIJK
PRIVEBEZOEKEN VAN KONINGIN AAN OMAN EN BILDERBERG ONGRONDWETTELIJK  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Bij het klikken op de 'Klik hier' link verschijnt er een rode X, dat wil zeggen dat het openen van de betreffende YouTube website in hetzelfde frame niet mogelijk is. Gelieve door te klikken op de blauwe link: "Open this content in a new window." Dan opent zich een nieuw windowvenster waarop een clip van de inhuldiging van koningin Beatrix en haar eedaflegging is te bekijken, een eedaflegging, die in flagrante strijd is met haar ondertekening van de abortuswet.

------------------------------------------------


"Privébezoek Oman raakt ook openbaar belang"
RD: 04-03-2011 16:52

NIJMEGEN (ANP) – Een privédiner bij de sultan van Oman valt niet buiten het staatsrechtelijke functioneren van het staatshoofd. Dat zei hoogleraar staatsrecht Paul Bovend’Eert van de Radboud Universiteit in Nijmegen vrijdag.

"Een privébezoek van de koningin raakt ook het openbaar belang", aldus Bovend’Eert. "De Tweede Kamer kan de minister-president hiervoor ter verantwoording roepen." Een staatsbezoek aan Oman van koningin Beatrix, prins Willem-Alexander en prinses Máxima begin volgende week is uitgesteld vanwege de onrust in het land, maar de koninklijke familie is wel ingegaan op de uitnodiging van sultan Qaboos voor een privédiner dinsdagavond.

Volgens de hoogleraar ging het een keer eerder mis op het moment dat koningin Beatrix vakantie vierde in Oostenrijk toen de omstreden rechts-extreme politicus Jorg Haider daar aan de macht was. Toenmalig premier Wim Kok zei dat het een privébezoek betrof waar hij zich niet mee wilde bemoeien. "Dat was een foute handeling", aldus Bovend’Eert.

RD-bron-link:
http://www.refdag.nl/nieuws/binnenland/privebezoek_oman_raakt_ook_openbaar_belang_1_537889

--------------------------------------------

COMMENTAAR
Hoogleraar staatsrecht, prof. Paul Bovend’Eert, van de Radboud Universiteit in Nijmegen heeft volkomen gelijk als hij zegt dat het zogenaamde ""privebezoek"" van koningin Beatrix met de haren een Staatsaangelegenheid is en dat elke reis/bezoek van de koningin in het kader staat van het openbaar belang. Grondwettelijk kan een koningin van een constitutionele monarchie geen (buitenlandse) prive-bezoeken afleggen. Sinds haar inhuldiging als koningin der Nederlanden is h.m. Beatrix 24 uur per dag koningin en als zodanig heeft zij afstand gedaan van een prive-leven dat buiten de Staatsrechtelijke kaders valt. Prof. Bovend'Eert heeft dat zeer goed opgemerkt.

Grondwettelijk kan dat "prive-diner" in Oman niet plaatsvinden, namelijk niet in de privesfeer. Hetzelfde geldt echter voor de prive-bezoeken die de koningin aflegt aan de zeer omstreden Bilderberg-conferenties, een anti-burgerlijke NWO-elite-club, waarvan de koningin zelfs lid is. Het feit dat het ongrondwettelijke Bilderberger-lidmaatschap nooit in de 2e kamer onder de loep genomen is, is een bewijs dat de Nederlandse democratie niet eens bestaat. Bovendien: de eed afleggen en zweren dat er zal worden ingestaan voor de rechten van alle burgers -zoals bij de koninklijke inhuldiging door de koningin is gezworen- (zie Klik hier link) en daarna een nazi-wet ondertekenen die zo'n 40.000 abortusmoorden op jaarbasis legaliseert, is een ernstige misdaad. Daar ligt het Refodom en haar voorgangers, met name de SGP, niet over wakker. Van der Staaij en Dijkgraaf hebben het hart in hun lijf niet om tegen genoemde misdaden protest aan te tekenen bij paleis Noordeinde, laat staan dat zij dit soort meineden aanhangig maken in de 2e kamer, de lafaards. De SGP-kamerleden lappen met hun lafhartige pilatus-houding ook de noodzaak van bekering van de koningin aan hun laars. De SGP propaganderen ""bijbels genormeerde politiek"" te voeren, maar het is puur gevloek, want kiezen tussen kwaden is duivels werk. De duivel siddert bij de valse SGP-slogan, omdat de duivel nog sidderend in God gelooft en zeker weet dat God in Zijn heilig Woord het chr. politieke meinedige toneelspel van de SGP onder het oordeel der verdoemenis plaatst (Rom. 3:8).

GPPB.


http://www.derokendevlaswiek.nl