VVD-SGP LIEG/EN/BEDRIEG POLITIEK
VVD-SGP LIEG/EN/BEDRIEG POLITIEK        
Plaats in winkelmandjeMandje
Meer gevaarlijke misleiding door twee trouwe New World Order lakeien

Wie dacht dat we na de huichelachtige vertoning rond de neergehaalde vlucht MH17 boven Oekraïne Frans Timmermans kwijt waren, heeft het mis; hij predikt nu vol overtuiging de New World Order in Brussel.

Eén van de meest huichelachtige en gevaarlijkste politici die ooit het Nederlandse toneel hebben betreden, moet toch wel Frans Timmermans zijn. Hij had natuurlijk al alle geloofwaardigheid verloren door zijn laffe, leugenachtige en huichelachtig VN-optreden tijdens de MH17 ramp. Toen werd opeens heel duidelijk met wat voor man we te maken hadden. Een die bij wijze van spreken zijn eigen moeder zou verkopen, wanneer hij daar voordeel voor zijn meesters uit kon halen.

Wie zijn meesters zijn, wordt helemaal duidelijk wanneer je de volgende korte video bekijkt van een recente toespraak van Timmermans in Brussel.
De boodschap die Timmermans namens zijn meesters geeft, is luid en duidelijk: "Accepteer het feit dat Europa een smeltkroes wordt en reken er maar niet op dat je als land je eigen identiteit kunt behouden."

De smeltkroes wordt door hem verscheidenheid genoemd. En deze verscheidenheid is dan het lot van de mensheid. Hij belooft verder dat er geen land ter wereld zal zijn, hoe ver of afgelegen ook, dat geen verscheidenheid zal meemaken in de toekomst, want dat is de weg van de mensheid. Mensen die vast willen houden aan hun identiteit als volk of land hebben volgens Timmermans geen enkele plaats in de toekomst.

Hij stelt als gegeven dat Europa en de rest van de wereld een smeltkroes zullen worden, net zoals Kalergi dat deed in zijn plan om Europa te laten bevolken door een sub-ras. En wanneer we niet doen zoals Timmermans zegt dat we moeten doen, zullen wij als maatschappij niet overleven, sterker nog, dan zal Europa wederom het toneel worden van strijd en oorlog omdat vrijheid en vrede geen stand zullen houden. Een duidelijkere boodschap dan dit had de New World Order niet kunnen geven.

-------------------------------------------------------------------------------

Men wil voor u BEPALEN wat "WAAR" is!

ALLES wat de politiek correcten niet in hun kraam te pas komt, wordt als "Fake News" gebrandmerkt, hoewel ze zelf liegen dat het gedrukt staat.

Sociale media als "controle" van de meningsdictatuur
In de sociale media botsen de verschillende werelden op elkaar als nooit tevoren. Wat de politiek correcten echter haten zoals de duivel het wijwater: Het internet is inmiddels een inofficieel "controle-orgaan" over de regering, de mainstream en de meningsdictatuur geworden. En precies daarom wordt geprobeerd onwelgevallige meningen en onthullingen als "Fake News" of "samenzweringstheorieën" neer te zetten, die door de politiek correcten zo afgekeurd worden, zijn dat.

RD/SGP-Mainstream-leugens zonder einde
Integendeel:
de mainstream en de systeempartijen bedienen zichzelf eveneens van twijfelachtige bronnen en we worden iedere dag gigantisch belogen met MSM-fake news. Enkele voorbeelden van MSM-crimes? Hier zijn er enkele:
Leugens over 911
Leugens over war-on-terror
Leugens over burgerrechten
Leugens over de deep-state-killing-machine Clinton/Soros B.V.
Leugens over vaccinaties
Leugens over de Oekraïne-oorlog
Leugens over de jaarwisseling in Keulen
Leugens over VS-shootings
Leugens over de Moslim-invasie Europa
Leugens over de vluchtelingencrisis
Leugens over het dictatoriale Euro-babel-beest
Leugens over de geldstroom naar Griekenland, ofwel naar de ECB
Leugens over de Syrië-oorlog
Leugens over Assad
Leugens over Gadaffi
Leugens over Libië
Leugens over Irak/Afganistan
Leugens over Trump
Leugens over Poetin
Leugens over Erdo an
Leugens over de tijd tussen 1914-1945
Leugens over de eurocrisis
Leugens over klimaatverandering (Global-warming - Climate-gate), enz., enz.

Curieus: Maar ALLES wat de "hogere heren" niet past, wordt gebrandmerkt als "post-feitelijk", hoewel ze zelf liegen en bedriegen dat het barst!

Note:
Leugenaar Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij
Russofobische overheid en media onderstrepen dat Nederland feitelijk geen democratie meer is – Aangiften wegens discriminatie tegen D66 leider Pechtold wegens racistische opmerkingen over Russen.

Analist Finian Cunningham stelt voor The Strategic Culture Foundation dat minister Halbe Zijlstra (foto) mogelijk is afgetreden omdat de regering Rutte bang is dat zijn aanblijven een negatieve invloed zou kunnen hebben op het referendum over de sleepwet, dat in maart wordt gehouden (maar waarvan het kabinet heeft aangegeven zich sowieso niets van aan te trekken). Zijlstra's leugens over Putin staan niet op zichzelf, maar vormen deel van een zorgvuldig door de overheid en (RD)media aangewakkerde Russofobische campagne, met volledig ongegronde beschuldigingen aan het adres van het Kremlin. Nederland gaat ook na Zijlstra onverminderd door met de oorlogshitserij voor de NAVO, en stelt daarmee (inclusief de fascistische SGP) willens en wetens al onze levens in de waagschaal.

Liegende VVD-ers, het is een stereotype geworden: Opstelten, Teeven, Steur, Rey, Gor, Verheijen, Rutte zelf en Zijlstra. Ook min. Hennis loog dat het gedrukt stond en gaat over lijken, toegejuicht door SGP-Van der Staaij: "....waardig afscheid!!" Bilderberger RD-puppets Kraanendonk en De Bruijn zijn broeders in leugen en bedrog, en de reformatorische priesterschaar illumineren naar hartelust met de refo-illuminatie RD/SGP, mee, enz..........).


Men wil voor ons bepalen wat waar moet zijn
Men wil voor ons BEPALEN wat waar en niet waar moet zijn. Maar het internet is een streep door de rekening van deze meningsdictatuur. Zo is het volk moeilijk te sturen. Dus maken de meningsdictators van een ieder die de zich niet wil neerleggen bij de door de goedmenschen en de media verordende mening een antisemiet, samenzweringstheoreticus, rechtse, idioot.

Maar wat mij betreft zijn politici, universiteiten, onderzoeksinstituten en mediahuizen al lang niet meer diegenen die mij kunnen vertellen wat waar en wat niet waar is. Dat vertrouwen hebben ze verspeeld. Ze worden allemaal betaald. Ze hangen allemaal aan de geldkraan. Ze hebben allemaal eigen belangen. En de media? Media selecteren, focussen en construeren zodoende een politieke correcte schijnwerkelijkheid.

"Waar" is waarover men het eens wordt
Politiek correct: wat betreft de Amerikanist Michael Butter uit Tübingen hebben samenzweringstheorieën al lang "een democratie-vijandige omvang" aangenomen. In zijn nieuwe boek "Niets is wat het lijkt" schrijft hij: "Wanneer samenlevingen het er niet meer over eens kunnen worden wat waar is, dan kunnen ze ook niet de dringende problemen van de 21 eeuw te boven komen."
Politiek correct: en ook de mediawetenschapper Bernhard Pörksen vindt dat men het in het meest ideale geval op basis van doordachte argumenten en een gemeenschappelijke kijk met elkaar eens wordt. Precies – goed gesproken! Als de samenleving het er niet meer over eens is wat WAAR is!

De politiek correcten hebben door het internet niet meer het hoogste gezag over de waarheid en discrediteren wat niet in hun meningsdictatuur past tot samenzweringstheorieën en "Fake News"! Ze zijn bang dat men consequent vraagtekens plaatst bij alle autoriteiten en elites, ook bij de tot nu toe onaantastbaren.
Om de "waarheid" wordt tegenwoordig meer gestreden dan ooit tevoren. Maar een periode van onomstreden zekerheden was er nooit. Er bestaat geen waarheid die onaantastbaar en uniek is. Maar nu wordt alles wat de mainstream en de politiek correcten niet past als "Fake News" en "samenzweringstheorie" in diskrediet gebracht.


Bronnen:
www.ejbron.wordpress.com
xandernieuws.punt.nl
geennieuws.com


http://www.derokendevlaswiek.nl