VRAAG OVER DE AFVALLIGE/APPEL/RELIGIE VAN DR. P. DE VRIES
VRAAG OVER DE AFVALLIGE APPEL-RELIGIE VAN DR. P. DE VRIES  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje

KLIK OP DE AFBEELDING TER INZAGE PDF-ARTIKEL WAARIN DE VRAAG VAN DE INZENDER BEANTWOORD WORDT

Klik hier
VRAAG OVER DE AFVALLIGE APPEL-RELIGIE VAN DR. P. DE VRIES

Inzender:
Ik wil u een vraag stellen n.a.v. uw weerlegging van de uitgave van stichting Guido de Bres, waarin ds. P. de Vries (en ook dr. Bisschop) schrijft op pag. 19: "Hoe moet een christen-politicus in de huidige situatie opereren? Hij moet geen appel doen op kennis die niet aanwezig is. Dat maakt een christen politicus onverstaanbaar of zelfs belachelijk."

In uw reactie op deze zinsnede van ds. De Vries (en dr. Bisschop) kan ik me helemaal vinden, en ik begrijp niet waar zij hun bewering op baseren. In ieder geval niet op Gods Woord en uw bewijsvoering in deze is geheel bijbels.

Als het waar zou zijn wat ds. De Vries en dr. Bisschop beweren, namelijk, om 'geen appèl te doen op kennis die niet aanwezig is' zou dat betekenen dat er voor geen enkele zonde meer gewaarschuwd hoeft te worden als er geen zondekennis aanwezig is. Te absurd voor woorden, maar mijn vraag is: Hebben ds. De Vries en dr. Bisschop met hun bewering de eventuele bekering van de 2e kamerleden niet volledig uitgesloten en afgeschreven door hen het bijbelse getuigenis te onthouden?

In afwachting en met hartelijke groet, verblijven wij met hoogachting,

J. van G.


KLIK OP DE AFBEELDING TER INZAGE PDF-ARTIKEL WAARIN DE VRAAG VAN DE INZENDER BEANTWOORD WORDT


http://www.derokendevlaswiek.com