RD-INTERVIEW DS. C. STELWAGEN BIJBELS/WEERLEGD
RD-INTERVIEW MET DS. C. STELWAGEN BIJBELS WEERLEGD  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Klik hier
Weerlegging RD-interview met PKN-ds. C. Stelwagen
(RD Jan. 2018)


Veel zorg heeft hij, over de gereformeerde gezindte waar het te veel over de buitenkant gaat, over leegheid en oppervlakkigheid, over jongeren die met hun vragen aan de kerkdeur staan te kloppen, over veel preken, en over zichzelf: ds. C. Stelwagen te Nunspeet

Een halfjaar geleden keerde ds. Stelwagen met zijn vrouw vanuit Friesland terug naar de Veluwe. Nu wonen ze in Nunspeet, maar Friesland mist hij wel.
Stelwagen: „We missen huis en context, ik bedoel het simpele en eenvoudige Friese platteland, dat van: Hé, hé, doe maar gewoon. Hoewel, we wonen hier ook goed."

GPPB.: Publieke dwaling vraagt om publieke weerlegging (Lev. 19:17 - 1 Tim. 5:20), naar het Woord des Heeren en krachtens een dubbele roeping met welke de Heere mij geroepen heeft (Matth. 28:19-20 - Jer. 15:19-21), met de belofte: "Gij zult van allen gehaat worden om Mijn Naam", Matth. 10:22, "... met de vervolgingen", Mark. 10:30.
Ik ben echter veel te zwak en te onnozel om met mijn roeping te kunnen werken, maar God werkt ermee en zet de bazuin aan mijn mond en dan gaan alle refo-tempels van Dagon ten gronde, de PKN, HHK, CGK, GG, GGinN, OGG, naar des Heeren Woord! (Matth. 15:13).
We hebben al eerder op de PKN-visie van Stelwagen geageerd, maar nu hij opnieuw en zo uitgebreid in het RD etaleert met geijkte drogredenen, is zwijgen hierover geen optie. Om maar met de deur in huis te vallen: Met het Friese "doe maar gewoon" kan geen enkele Fries voor God verschijnen en ook niet met een sodomitisch PKN-kerklidmaatschap, laat staan met het zelfrechtvaardigend PKN-relaas van vriend Stelwagen.

KLIK OP DE AFBEELDING, OF OP DE KLIK HIER LINK, TER INZAGE VOLLEDIGE WEERLEGGING INTERVIEW IN PDF-BESTAND


http://www.derokendevlaswiek.nl