CIP/INTERVIEW MET DS. A. KORT KLOPT/VAN/GEEN/KANT
CIP-INTERVIEW MET DS. A. KORT KLOPT VAN GEEN KANT  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Klik hier CIP-INTERVIEW MET DS. A. KORT KLOPT VAN GEEN KANT

Op het voetbalveld bekeerd?
Vriend Kort beleed in het interview dat hij zijn godvrezende vader op het hart getrapt had en zijn zonden aan zijn stervende vader beleden heeft en om vergeving heeft gevraagd.

https://cip.nl/cip+/68792-ds-a-kort-de-heere-sprak-tot-mij-in-een-voetbalstadion

De bekering van Kort was slechts van tijdelijke aard, aangezien hij als een vetgeworden Jeschurun met het grootste gemak getuigen van Christus (o.a. broeder Jurie en ondergetekende) nog steeds op het hart trapt en daarmee Christus Zelf op Zijn hart trapt. Kort heeft voor zijn lasterbrieven jegens Jurie en ondergetekende geen vergeving van node. Het zij hem van mijn zijde vergeven. Maar met zijn bizarre zonden en die van openbare nalatigheid ten aanzien van onderstaande zaken, staat hij bij God in de schuld en vervloekt mag ik zijn als we daar Gods bestraffende Woord niet tegenover stellen.

Daarbij komt dat Kort zich schuldig gemaakt heeft aan de de Nazi-moord op de reeds 1 miljoern abortusdoden, door de abortuswet-ondertekenende Athalia-koningin destijds publiek te feliciteren, terwijl John Knox dergelijke koningin (Maria) bij God vandaan de wacht aanzegde. Kort daarentegen heeft voor zijn landverraderlijke praktijken geen vergeving van node.

Daarbij komt dat Kort na een ernstige waarschuwing omtrent de aangetoonde feiten van de fascistische politiek van de SGP, voor deze van God vervloekte partij blijft collecteren....., en zijn handen wast in het badwatwer van Pilatus. Kort daarentegen heeft voor zijn OGG-steun jegens de fascistische SGP geen vergeving van node, maar gaat daarin met opgeheven hand door, in navolging van het voltallige stomme honden leger van de huidige priesterschaar, die geen enkele bediening des Geestes in hun prediking hebben, maar de Gods Woord aanpassen aan de huidige kerkpolitiek.

PS. Ter inzage van de SGP-criminaliteit, zie button SGP/CRIMINALITEIT, of type de volgende woorden/namen in de zoekoptie linksboven aan deze website:
SGP
Staaij
Dijkgraaf
Van Dijk


Ds. Kort liet zich interviewen door een vulgair-erotische-pro-sodom-website, zonder dat hij zich ervan vrijmaakte. Dat CIP-bloed is volgens Gods Woord dus op zijn hoofd (Ezech. 3:18 - Ezech. 33:8). Kort moet zich met een oud verhaal en zijn bewezen kerk-politieke praktijken op de been houden onder de dekmantel "ik houd mij niet bezig met al die beslommeringen", maar ondertussen is het ook bij hem 'zeggen en niet doen' en aan zijn vruchten kent men de boom.

GPPB.

KLIK OP HET PDF-IKOONTJE OF OP DE KLIK HIER LINK TER INZAGE KORT-ARCHIEF


http://www.derokendevlaswiek.com