VACCINATIE/911-COMPLOTTHEORIEKRANT RD ONTMASKERD
Vaccinatie-gifspuit-promotors, à la Bill Gates, ds. R. van Kooten (HHK) en ds. Labee (GG), inclusief het RD, nu ook door een liberale wereldburger ontmaskerd als brute leugenaars en gezondheid-ondermijnende volksverlakkers!         
Plaats in winkelmandjeMandje

VACCINATIE-SPECIAL


Vaccinatie-gifspuit-promotors, à la Bill Gates, ds. R. van Kooten (HHK) en ds. Labee (GG), inclusief het RD, nu ook door een liberale wereldburger ontmaskerd als brute leugenaars en gezondheid-ondermijnende volksverlakkers!


Beste lezer(es),
We bieden je deze open brief met uiterst actuele informatie aan in verband met een binnen enkele weken op ons allemaal afkomend mondiaal vaccinatieprogramma. En we vragen je om over deze kwestie diep na te denken. Want massa-vaccinatie gaat ons allemaal aan, niet één persoon uitgezonderd. Je houding in deze is van cruciaal belang.

Wéét wat je in je lijf laat spuiten!

Print deze brief uit: het is onmogelijk om hem in een paar seconden geheel te scannen en te menen dat je dan de inhoud kent. Het is essentieel deze vaccinatiespecial integraal in je op te nemen en te verwerken. Neem er de tijd voor. Wij moesten flink slikken toen we kennisnamen van de feiten.

In de greep van de griep?

In de maand augustus was het betrekkelijk stil rond de Mexicaanse griep, terwijl in China (!) de vaccinfabrieken overuren draaiden om vele honderden miljoenen doses griepvaccins in record tempo van de lopende band te laten rollen. Stilte voor de storm? Is er een grieporkaan in aantocht? Is er sprake van een kunstmatig gecreëerde vaccin(atie)-tsunami uit winstbejag? En spelen Big-Brotherpraktijken daarnaast óók een rol, zoals je de laatste tijd steeds vaker hoort en leest? Is er een verplichte vaccinatie op komst? Zijn vaccincocktails wel zo gezond en beschermend als de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) en het medisch-industriële complex ons willen doen geloven?
Allemaal vragen waarop wij in deze vaccinatie-special zullen ingaan. Geloof niet klakkeloos wat wij hebben uitgezocht, maar onderzoek zelf opdat je helder en adequaat geïnformeerd bent als het eropaan komt. Praktisch, pragmatisch! Wat doe je met je kinderen? Wat doe je zelf? Wat doe je met je oude vadertje of moedertje in het bejaarden- of verpleeghuis? Wat doe je als je in de zorgsector werkzaam bent?

Vaccineren OF NIET?
That's the question (echter niet voor degenen die vraag en antw. in HC Zondag 10: "Wat gelooft gij van de Goddelijke Voorzienigheid?" door het geloof onderschrijven, laat staan omtrent de huidige zwaar giftige en geaborteerde foetus-vaccinaties). Maar voordat wij bij de essentie van deze vraag komen, behandelen we eerst nog wat achtergrondinformatie rond vaccinatie.

LEES VOLLEDIGE PDF-ARTIKEL VIA KLIK OP DE AFBEELDING, OF VIA DE KLIK HIER LINK


http://www.derokendevlaswiek.nl