SYRIňR DOET BOEKJE OPEN OVER ASSAD/VS/FALSE/FLAGS
SYRIňR DOET BOEKJE OPEN OVER ASSAD EN VS-FALSE-FLAGS  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Klik hier SYRIňR DOET BOEKJE OPEN OVER ASSAD EN VS-FALSE-FLAGS - CONTRA BILDERBERGER RD-PROPAGANDA-KRANT EN DE GELIJKNAMIGE SGP DIE VOLLEDIG MEEDANSEN MET DE SATANISCHE DODE-DANS VAN DE CATASTROFALE ELITE !

KLIK OP DE AFBEELDING, OF OP DE KLIK HIER LINK, TER INZAGE VOLLEDIG VERHAAL


Als er geen onafhankelijk onderzoek wordt ingesteld naar de chemische aanval in SyriŽ, dan heeft de internationale gemeenschap geen enkele belangstelling voor de waarheid.

Dat is de mening van Rusland, terwijl SyriŽ nu de VS-coalitie ervan beschuldigt een depot met chemische wapens van ISIS te hebben geraakt, waarbij honderden mensen zijn omgekomen.


--------------------------------------------------

Een inwoner van SyriŽ, Majd, schreef in 2014 het volgende op zijn Facebook pagina, een boodschap voor de Amerikaanse bevolking.

Twee jaar geleden, schreef "Majd", deze woorden in een Facebook-bericht:

"Ik ben Syrisch Ö woonachtig in SyriŽ in het midden van alle ellende. We hebben zoveel verschrikkingen gezien. Het was nooit een revolutie of een burgeroorlog. De terroristen worden gezonden door uw overheid. Ze zijn al-Qaeda, Jabhat al Nusra en Wahhabi salafisten zoals de Taliban, extremisten en jihadisten die door het westen, EU/VS, de Saoedi's, Qatar en Turkije naar ons gestuurd worden. Uw Obama en EU leiders en wie achter of boven hen zijn, ondersteunen al-Qaeda en voeren een proxy-oorlog tegen mijn land. We dachten dat jullie tegen al-Qaeda zijn maar jullie regeringen ondersteunen hen!!

De meerderheid van de bevolking hier houdt van president Assad. Hij heeft nog nooit een misdaad tegen zijn eigen volk begaan Ö de chemische aanval werd georganiseerd door de terroristen geholpen door de Verenigde Staten het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, iedereen weet dat hier, ook is er genoeg bewijs in de (alternatieve) media. Amerikaanse soldaten en mensen moeten de barbaarse al-Qaeda terroristen niet steunen die doden christenen en moslims in mijn land en iedereen die op hun weg komt. Elk bloedbad dat is begaan is door hen begaan. We waren allemaal blij in SyriŽ, we hadden gratis scholing en universitair onderwijs voor iedereen, gratis gezondheidszorg, geen GGO, geen fluoride, geen chemtrails, geen Rothschild IMF gecontroleerde bank, een centrale staatsbank die 11% rente geeft, we zijn een zelfvoorzienend, soeverein land en hebben geen buitenlandse schuld aan enig land of bank. Dit wordt afgestraft door de regeringen van de Verenigde Staten en Europa
Het leven voor de crisis was hier zo mooi. Nu is het er hard en gruwelijk in sommige regio's.

Ik begrijp niet hoe een goed en dapper Amerikaans en Europees volk kan aanvaarden dat mijn land, die ze nooit heeft geschaad, hen veroordeeld dat wij de barbaarse al-Qaeda en ISIS bombarderen. Deze terroristen die dagelijks de kelen doorsnijden van kinderen, vrouwen, oude mensen en soldaten onthoofden voor het plezier Ö ze onthoofden ook baby's en verkrachten jonge kinderen .

Ze zijn satanisch. Onze militairen helpen miljoenen burgers en de dappere burger milities gaan dagelijks de strijd aan , tegen Al Qaeda en winnen, dankzij de hulp van Rusland, Iran, Hezbollah en wat willen de Verenigde Staten, die willen de shit uit ons bombarderen zodat al-Qaeda en andere islamisten de overhand te krijgen.

Help ons alstublieft Amerikaans en Europees volk. Ze vernietigen de bakermat van de beschaving. Maak dit duidelijk aan uw regeringen.

Wees er zeker van dat het uitdraait op een wereldoorlog en velen velen zullen sterven. SyriŽ kan en zal zich verdedigen en zal veel Amerikaanse schepen laten zinken. Iran Rusland en China hebben jullie geprovoceerd en uiteindelijk zal het escalerenÖ en dit alles voor wat? Voor de elites, de 30 invloedrijkste families in de wereld, die de politiek beÔnvloeden, de banken, de "nep"economie, zij hebben al-Qaeda gecreŽerd en gebruiken hen om proxy oorlogen te voeren en landen te destabiliseren die niet mee gaan met hun nieuwe "wereld orde" agenda !!!? !! En zeg niet dat het een complot theorie is, Bush junior en senior hebben het zelf gezegd dat ze de "Axis of Evil"gaan uitrotten en Bush sr. heeft vele malen de term : Nieuwe Wereld Orde laten vallen, vlak na de 1e golfoorlog en daarna een vrijbrief aan Bush jr. gegeven heeft om Afghanistan en Irak als eerste kapot te maken!

Amerikaans en Europees volk Ö jullie moeten weer de controle over jullie bewonderenswaardige landen nemen. Nu heeft de rest van wereld een hekel aan jullie, jullie brengen dood en verderf in bijna alle landen en luisteren jullie eigen volk af en legt hen aan banden.

Vraag het aan de Irakezen Ö de Afghanen Ö de PakistanenÖ de Palestijnen Ö de SyriŽrs Ö de MacedoniŽrs en ServiŽrs Ö de LibiŽrs Ö de SomaliŽrs Ö de Jemenieten Ö MalinezenÖ.FilipijnenÖ..Cubanen en OekraÔnersÖ .al degene die jullie elke dag doden met Drones, bommen en gesponsorde milities. Deze "drones die jullie vanaf jullie "geheime basissen" in Duitsland en de UK, US afschieten. Stop oorlogen stop oorlogen. Genoeg oorlogen. Gebruik diplomatie en dialoog, geen geweld.

Vele getuigenissen van SyriŽrs, evenals goed gedocumenteerde, westerse bronnen en historisch geheugen, alle dienen om de juistheid van de hiervoor genoemde getuigenis te versterken.

SyriŽrs zijn door levensomstandigheden en de horror die het criminele Westen hen gebracht heeft strijdlustig geworden. Ze kunnen zich niet veroorloven in zelfgenoegzaamheid hun schouders op te halen en in besluiteloosheid te wachten, als hun leven, de oude beschaving en voortbestaan van het Syrische volk wordt bedreigd door westerse betaalde terroristische huurlingen van het ergste soort.

"Deze" proxy (oorlog) van doorgesneden kelen, afgehakte hoofden, en de mantra neem geen gevangenen en het wapen van besluiteloosheid, ook het negeren van bewijs, is een comfortabele en gemakkelijke weg in het labyrint van leugens door de westerse media en politiek.

De "sluier" van comfortabele verwarring, genesteld in een onbewuste overtuiging dat "onze" Syrische patriottische regering verdrinkt in leugens en verzinsels in de holle woorden van westerse politici (die niet langer ons vertegenwoordigen, de SyriŽrs in het buitenland en westerse schrijvers, activisten en journalisten die helpen deze leugens te ontkrachten) en de valse uitspraken van de imperialistische gezanten die deze overzeese holocaust verbergen.

Westerse samenlevingen die verrot zijn, ineenstorten door leugens die de politiek propagandeert, leugens en barbarij. Onder de "pretext": We zijn het die u beschermen en democratie brengen. Het merendeel is een criminele kliek van globalisten die onze belangen niet dienen, alleen de belangen van geld en macht en de "gewone" burgers laten verzinken in onwetendheid en haatzaaierij.

Deze westerse" democratieŽn" voor zover we daar nog van kunnen spreken, die ons zouden moeten beschermen, zijn al lang verdwenen -behalve in de holle woorden van de politiek en media. In plaats daarvan steunen zij ondernemingen en elites, de rijken, de "multinationals" en hun waanzinnige plannen voor "regime change"overal ter wereld waar zij op landen nog geen grip hebben!

Armoede, werkeloosheid zijn allemaal stijgende in zogenaamde "westerse democratieŽn", het publieke domein verdampt onder woorden "economie" - al deze valse waanideeŽn dienen om de elite te verrijken en ons te vernietigen. "Interne" imperialisme is een vervaagde replica van het buitenlandse imperialisme.

Als landen worden vernietigd, en zijn bevolking word afgeslacht Ė zoals in SyriŽ, LibiŽ, OekraÔne, Afghanistan, Pakistan, Afrika en vele andere landen -door weerzinwekkende Westerse proxy oorlogen- de openbare instellingen in deze genoemde landen worden vernietigd en uiteindelijk vervangen door parasitaire "geprivatiseerde" banken en geÔnstalleerde marionetten. De Wereldbank financiering en het IMF doen de rest en zorgen voor afhankelijkheid en armoede. Voedselzekerheid wordt vernietigd en vervangen door "biotech voedsel" om zo afhankelijkheid te creŽren voor ongezonde voeding. Valuta's worden vernietigd, sancties worden opgelegd en de onbekende, onzichtbare hand van de totalitaire controle dringt zich naar binnen, te midden van de wolk van verwarringen, geholpen door regimes en oligarchen die geen interesse en schouderophalend naar de binnenlandse bevolking kijkt.

SyriŽ weigert zich te onderwerpen. Dat is de reden waarom het Westen (de bevolking) wordt geleerd haar te haten en leugens verspreid.

SyriŽ haar strijd is onze strijd, voor de honderdduizenden Syrische burgers en moedige soldaten die haar beschermen en dit met de dood moeten bekopen. SyriŽ staat voor het internationaal recht, stabiliteit en integriteit: dezelfde waarden die de westerse volkeren openlijk zeggen te koesteren, maar koppig weigeren, onze landen onder verstikkende sluiers van leugens en waanideeŽn blijven bedolven.

Ik steun SyriŽ, want ik heb respect voor wat er overblijft van het internationaal recht.

Ik steun SyriŽ, omdat ik het wahabisme, zionisme verwerp, de sharia, en terrorisme.

Ik steun SyriŽ, omdat ik de ondemocratische, transnationale oligarchieŽn verwerp, die onze eens zo bloeiende, nu dode, democratieŽn, kapot gemaakt hebben.

Ik verwerp de leugens van onze westerse propaganda media, de holle woorden van onze politici, en de nep Ďhumanitaire' organisaties van de westerse landen, die (politici) zelfs hun eigen bevolkingen demoniseert en verleugend.

In naam van de gerechtigheid, de mensheid, en de rechtsstaat, steun ik de gekozen regering van SyriŽ onder leiding van zijn President, dr. Bashar al-Assad. SyriŽ, een oude bakermat van de beschaving, leidt de weg naar een betere toekomst voor ons allemaal. Haar standvastigheid en offers voor rechtvaardigheid en trots, zo zouden de westerse burgers moeten strijden voor hun landen, de democratie herstellen zoals het hoort!

Alles wat we moeten doen is onze ogen openen (en ons tot de ware God bekeren - GPPB)."


http://www.derokendevlaswiek.nl