SGP/VOORZITTER/SPOTBOEF/ACTEUR VAN LEEUWEN: 'VAN DER STAAIJ GEEFT BIJBELS GELUID'
SGP-VOORZITTER-SPOTBOEF-ACTEUR VAN LEEUWEN: 'VAN DER STAAIJ GEEFT BIJBELS GELUID'  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Klik hier SGP-VOORZITTER-SPOTBOEF-ACTEUR, VAN LEEUWEN: 'VAN DER STAAIJ LAAT BIJBELS GELUID HOREN'

KLIK OP DE AFBEELDING, OF OP DE KLIK HIER LINK, TER INZAGE VOLLEDIGE PDF-DOCUMENT OMTRENT ""BIJBELS GELUID"" VAN DER STAAIJ.


Premier Rutte ‘wint' opnieuw 15-maart-2017-verkiezing! Onderste MH17-steen, Rutte, al vóór de verkiezing door mevr. Merkel gefeliciteerd met de reeds lang geplande overwinning !

Rel Rutte-Erdogan in scene gezet om verkiezingszege PVV te voorkomen....
http://xandernieuws.punt.nl/

Volgens de verkiezingsuitslag kreeg de 2e partij van Rutte, -de SGP- van de Bilderberger-elite er geen 4e zetel bij ...!


* SGP-voorzitter, spotboef, M.F. van Leeuwen, echter, zwaaide op de-brede-weg-verkiezingsdag de SGP-familie uit met een ‘troostvolle' walhalla-boodschap en meesmuilde: "De waarde van het brede media-podium dat Van der Staaij kreeg om ‘een bijbels geluid' te laten horen, is niet in zetels uit te drukken...."

Het zogenaamde "bijbels geluid" van SGPlayer Van der Staaij is in werkelijkheid profane en van God vervloekte goddeloosheid!
(Onderstaande genummerde feiten zijn allen verifieerbaar via www.derokendevlaswiek.nl en/of via de bijgevoegde hyperlinken - zie PDF-document).

CHRISTUS JEGENS SGP-BESTUUR, SGP-KAMERLEDEN EN SGP-FRACTIE-LEDEN: "Hoe kunt gij geloven, gij, die eer van elkander neemt, en de eer, die van God alleen is, niet zoekt? Meent niet, dat Ik u verklagen zal bij den Vader; die u verklaagt, is Mozes, op welken gij gehoopt hebt!" Joh. 5:44-45.

Het rechtvaardige oordeel Gods over al degenen die de van God vervloekte SGP-baäl aanhangen, inclusief dominees, luidt: "Want de toorn Gods wordt geopenbaard van den hemel over alle goddeloosheid, en ongerechtigheid der mensen, [als] die de Waarheid in ongerechtigheid ten onder houden", Rom. 1:18, ev.

De van God vervloekte SGP-politiek is niets anders dan de Waarheid in ongerechtigheid ten onder houden, het kwade met het kwaad bestrijden, Gods Woord en Wet verachten en als ‘niet haalbaar' bestempelen en verwerpen, terwijl Gods Woord de (SGP)promotors van de politieke ‘haalbaarheid' onder het oordeel der verdoemenis plaatst, gelijk geschreven staat: "Laat ons het kwade doen, opdat het goede daaruit kome, welker verdoemenis rechtvaardig is", Rom. 3:8.

KLIK OP DE AFBEELDING, OF OP DE KLIK HIER LINK, TER INZAGE VOLLEDIGE PDF-DOCUMENT OMTRENT ""BIJBELS GELUID"" VAN DER STAAIJ.


http://www.derokendevlaswiek.nl