NEURENBERG II VOOR KRANENDONK/STAAIJ/RUTTE/STEUR & OBAMA/CLINTON/911/BUSH
NEURENBERG II VOOR KRANENDONK/STAAIJ/RUTTE/STEUR & OBAMA/CLINTON/911/BUSH   Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
* Bilderberger propaganda-RD-leugenbeest, Kranendonk, vervalst doorlopend bijbelse en maatschappelijke waarheidsfeiten met zijn krankzinnige leugengeest en heeft een duivels behagen in het belasteren van de conservatieve pro-life president Donald Trump in zijn goebeliaanse RD-commentaren, ten gunste van de NWO-illuminatie-puppets, o.a. antichrist-crimineel en VS-destroyer, Obama, en zijn vrijmetselaar-maîtresse, duivelin Clinton. (met een scala aan waarheidsartikelen is de goebeliaanse onreine geest van Kranendonk op deze website onweerspreekbaar bewezen).

* SGPlayer, Van der Staaij, stijft justitiële leugenmachine, ex-minister Van der Steur, in zijn hels Teeven-bedrog en demminkdoofpot, terwijl zelfs de liberale Pechtholt publiek gruwt van hetgeen Van der Staaij landverraderlijk en Schriftverkrachtend uitbraakt ten gunste van een door-en-door doortrapte minister en een liegende satanskop-aanbiddende premier (zie satanskop in het regerings-torentje, als geschenk van collega-vrijmetselaar Balkenende).


Klik hier Linkse partijen (inclusief bilderberger RD en fascistische SGP) verdedigen islamitische haatideologie met verketteren Trump

Terreur-, misbruik- en misdaadexplosie in Europa compleet genegeerd – Wat moet er worden van onze samenleving, nu alle waarden en normen die vroeger normaal waren, compleet worden omgekeerd?

In tegenstelling tot wat wordt beweerd richt Trump zich niet tegen moslims in het algemeen, maar tegen de jihadisten en criminelen onder hen. (2)


NU.nl begint vandaag voor de zoveelste keer met een misleidende nepnieuws kop ‘PvdA en oppositie willen ‘harde reactie’ van Rutte op Trumps inreisverbod’, waarmee valselijk de indruk wordt gewerkt dat er in Den Haag één front tegen Trump bestaat (1). Vervolgens lezen we dat het slechts om het progressieve regressieve linkse blok PvdA-D66-GL-SP gaat, dat ons land naar de middeleeuwen wil terugvoeren door leiders die mensen met een religieuze haatideologie willen tegenhouden ‘walgelijke racisten’ te noemen. Het is alsof een deel van de Tweede Kamer na het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in 1939 protesteert tegen een land dat zijn grenzen heeft gesloten voor Nazi Duitsland.

KLIK OP DE RD/SGP-AFBEELDING, OF OP DE KLIK HIER LINK TER INZAGE COMPLETE ARTIKEL


http://www.derokendevlaswiek.nl