AGENDA 21/2030 NWO/CFR ILLUMINATIE/ANTICHRIST
AGENDA 21 - AGENDA 2030 - ILLUMINATI - NIEUWE WERELD ORDE  Klik hier       
Plaats in winkelmandjeMandje
Klik hier AGENDA 21 - AGENDA 2030 - ILLUMINATI - NIEUWE WERELD ORDE

KLIK OP DE AFBEELDING, OF OP DE KLIK HIER LINK, TER INZAGE ARTIKEL EN COMPLETE ONDERZOEKS-WEBSITE


Wat is de betekenis van Agenda 21, Agenda 2030, illuminati of Nieuwe Wereld Orde?

Als je al ‘n tijdje meeloopt en veel onderzoek hebt gedaan, weet je dat het de realiteit is. Je ziet het zich voor je ogen ontwikkelen.

De “oorlog tegen het terrorisme” die nooit leek te eindigen bleek het perfecte middel te zijn om permanent de oorlog te voeren tegen alle burgers, iedereen, overal, en op elk moment.

In wezen opgezet om het menselijke ras uit te roeien, in het voordeel van een klein groepje dat bekend staat als de Illuminati, alias globalisten, Rothschild Khazarian Maffia, samengevat de Archon bloedlijn families, die in onze samenleving het voorfront voeren als de ‘financiële elite’.

Het basis plan voor de Agenda 21 en nu 2030 werd in 1776 geschreven door professor Weishaupt die toentertijd ook de oprichter was van de Illuminati Orde; feitelijk een fascistische naziorganisatie, die als hun frontmannen, bijna alle regeringsleiders, als hun marionetten laten optreden. – Onze ‘gekozen’ leiders verkochten zich aan deze satanische meesters die voor het publiek verborgen blijven, maar regeren vanaf achter de schermen. Politici die uit de school klappen of voortijdig ontslag nemen, worden disciplinair door een vroegtijdige dood gestraft.

Het uiteindelijke doel van de Illuminati is om de planeet voor henzelf te bezitten, en te worden bediend door maximaal 500 miljoen mensen die mogen voortleven als hun lijfeigenen, waarvoor de rest van de huidige bevolking wordt uitgeroeid.

De meest recente belangrijke stappen voorwaarts werden eind vorige maand genomen, tijdens de 70e Vergadering van de Verenigde Naties, in New York alwaar alle goed gecoördineerde acties naar de één-wereldregering werden gepresenteerd, maar waarover nauwelijks iemand, of de media over praat, laat staan de importantie begrepen hebben.

Door te herkennen welk onderdeel binnen ons dagelijks leven reeds is gerealiseerd, kun je vaststellen hoever de agenda inmiddels gevorderd is:

KLIK OP DE AFBEELDING, OF OP DE KLIK HIER LINK, TER INZAGE ARTIKEL EN COMPLETE ONDERZOEKS-WEBSITE


http://www.derokendevlaswiek.nl